Alla inlägg under oktober 2009

Av Suzana - 23 oktober 2009 21:08

Något liknande detta skall byggas upp ute på gården, kanske inte sååå stor men lite typiskt american garden wedding.. =)

 

  

Av Suzana - 23 oktober 2009 21:05

Vore jag smal och hipp så skulle jag tveklöst kunna tänka mig en rocka billy liknande klänning också..sååå coola tycker jag.. =) hehe..

 

    

Av Suzana - 23 oktober 2009 21:02

Hittade även denna bild, vet inte om någon utav modellerna skulle passa mig men jag gillade bilden och då spar jag bilden..har masssssssor utav inspirationsbilder sparad i denna data.. =) hihi..

 

  

Av Suzana - 23 oktober 2009 20:59

Har som vanligt suttit vid google och har hittat en del inspiration som jag tycker skulle kunna passa för min blivande brudklänning..tittar bara på modellen..färgen är inte riktigt bestämt ännu.. =)

Vackra eller hur?

 

         

Av Suzana - 23 oktober 2009 16:04

Vet att det är lååång tid kvar till juni nästa år men tiden brukar ha en förmåga att bara rusa iväg och skall man planera bröllop så gör det nog inget om man är ute i god tid.. =)

Det enda jag vet så här långt är att vi skall ha ett trädgårdsbröllop och gifta oss här i vår trädgård..ha lite utav tema bohemchic..jag skall inte bära vit "gräddbakelse" mer medeltida..

 

Har googlat och letat lite bilder, har inte hittat sååå mycket ännu..men lite inspiration har jag hittat i alla fall.. =)


 

Vackert så det förslår..

 

  

Enkelt..

 

   

       

Många roliga tårtor finns det.. =)

Av Suzana - 22 oktober 2009 18:03

Åhh va kul! Nu är vi i alla fall TRE personer i min swap! Hoppas hoppas att någon mer vill vara med, sista anmälningsdagen är den 25 oktober.. =)

 

Förutom mig så är det:

http://humlisbloggar.blogspot.com/

http://annuenpysselblogg.blogspot.com/

 

  

 

Av Suzana - 22 oktober 2009 16:29

Vi är i röjar och rensar tagen här i huset sen en tid tillbaka och för någon dag sedan så rensade jag en hel del ute i garget för att vi skall få in bilen där i vinter (röjde och rensade i flera timmar, iskall och stel kom jag in..men hade åtminstone röjt nästan allt..fått ihop 3 säckar till grovsoporna, 2 säckar kläder till erikshjälpen + lite mer till grovsoporna..fortsätter om någon dag när jag vilat upp kroppen..).. =)

I en kasse så hittade jag en massa vantar, mössor och sockar..åhh som jag har letat..titta bara vilka vackra vantar min mormor stickat åt mig genom åren..vita lovikavantar..grå/vita mönstrade..svart/blårutiga och svarta fingervantar.. Hon är ju bara så duktig..eller ja var..idag så ser hon så dåligt så hon har svårt att sticka..ja handarbeta i huvud taget.. =/

Så dessa saker som hon stickat med så mycket kärlek i varje maska är mig extra kär.. De kommer påminna mig om min goa mormor och hålla mig varm om händerna många år framåt i tiden.. =)


  

Av Suzana - 22 oktober 2009 16:20

Inspirerad utav Erry så fortsätter jag visa delar utav mina samlingar..


Nästa upp på scen är mina små flugsvampar (vet att jag har fler men kunde inte hitta dom just nu..hmm..)..bara älskar dessa små flugsvamps ljusstakar och letar ständigt efter dom inne på div loppis, dom blir ju tyvärr så dyr inne på tradera oftast så där har jag gett upp att leta.. =/

Dom skall få flytta in i min "settekasse" bara jag får tummen ur och fixar klart min egen oxå, blir ju bara att jag fixar och donar sånt som skall säljas nu eller skall bli julklappar (den tiden närmar ju sig med stormsteg oxå..).. =)


  

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards