Alla inlägg under oktober 2009

Av Suzana - 30 oktober 2009 13:53

För ett tag sedan så såg jag och älsklingen filmen My bloody valentine 3D..en B-skräckis som inte får mer än 2 poäng utav 5 möjliga från mig och älsklingen.

Men smaken är som baken, alltid någon som säkert tycker denna är en toppfilm, älsklingens äldsta son tyckte den var skitbra.. =)

 

  

Av Suzana - 30 oktober 2009 13:27

Idag har jag, syster och våra två små charmtroll varit på picknick i lekparken..något grått och kallt men va sjutton..mycket kläder så går det med..

Det började med att syster ringde och berättade att hon hade Tedde hemma idag och att han nu ville hälsa på moster Sanna och ja Casper också förstås ;) hihi.. Så jag sa självklart ja..

Funderade en stund, ringde tillbaka och sa åt syster att klä sig varmt (man har ju en förmåga att klä barnen som "misolin" gubbar..hmm hur stavas det..medans man själv glömmer vantar, halsduk..ja allt hemma..) och hämta upp oss så skulle vi till parken på picknick.. Hon sa javisst så jag kokade kaffe, packade ner vetelängd, pepparkakor, festis, mm.. Tog med fäll att sitta på och sen bar det iväg..

Mysigt även om kylan bet i kinderna, pojkarna frös då inte för dom lekte för fullt hela tiden.. =) hihi

 

          

Av Suzana - 29 oktober 2009 14:24

Snart är det jul igen..igår roade jag mig därför med att slå in dom julklappar jag hunnit köpa så långt..fler är på G men so far so good.. =) hihi..

Kom några fler på posten idag så det kanske blir fortsättning ikväll..

Plus att jag har ett gäng julklappar som skall pysslas färdig.. bla. några settekasse till min lillebror och mina syskonbarn..blir en större dekorerad pappbokstav (stommar köpt på panduro..) var till dom oxå.. Sy några bokstavskuddar till älsklingens syskonbarn + pojkarnas kusin..mm..skoj med hemgjorda julklappar också.. =) Lite mer personligt!

 

  

Av Suzana - 29 oktober 2009 09:15

Sonen tipsade mig om en sida "som han tyckte var något för mig" och han har sååå rätt.. Kolla bara in dessa häftiga armband och det söta halsbandet, vill ha!!

Men min plånbok säger stopp så jag får hämta inspiration och skapa något liknande om jag skall ha något.. =)

Länk om ni vill titta in:

http://beautifulwickedness.bigcartel.com/


    

  

Av Suzana - 28 oktober 2009 19:07

För några dagar sedan så såg jag och älsklingen en film som vi verkligen rekomenderar..var länge sedan jag skrattade så mycket åt en film.. =)

En helt underbar, rolig och lite romantisk komedi som jag ger 5 poäng utav 5 möjliga!

THE PROPOSAL! =)

 

  

Av Suzana - 28 oktober 2009 17:35

Kunde ju bara inte låta bli att öppna och kolla direkt trots att jag tänkt göra det senare..hihi.. Ja ja så är det när man är nyfiken..hittade massor utav "oanvända" pärlor i botten, en hel hög med färdiga alster (som jag naturligtvis kommer slakta och få ännu fler pärlor..) och i påsen fanns det hårsnoddar utav alla det slag (funderar på att spara ett par och använda själv, börjar ju bli riktigt långhårig nu så..och slakta resten och pyssla med..)..

Hyfsat med pysselmaterial för 35kr måste jag säga.. =)

 

Nej nu ner och äta och sen funderar jag på att roa mig med att slå in julklappar ikväll så jag kan gömma dom i förrådet sedan..hmm får se vad jag hinner..skall se arga snickarn ikväll också.. =)

 

      

Av Suzana - 28 oktober 2009 17:01

Idag har jag varit till Bollnäs och träffat min dietist för första gången, en förvånadsvärt positiv tjej som mest gav mig beröm för dom framsteg jag redan gjort..det enda jag fick lite fyfy för är att jag äter för lite frukt och grönsaker..jag har ju tappat 7kg på ca en månad nu, försöker äta flera ggr per dag (tidigare så åt jag bara på kvällen..) och har gått över till cola light.. Allt positivt alltså..skönt..var beredd på en "utskällning".. =) hehe..

Skall dit om ca 3 veckor igen..

 

När jag kom ut därifrån så såg min eviga chafför (min älskling alltså..) lite sådär pillemarisk ut igen och det visade sig att han hade planerat att köra mig till rödakorset..go han då..själv tog han minstingen med sig och gick in på ica kvantum så att jag i lugn och ro kunde strosa inne på rödan.. Nästan så man kan tro att han älskar mig.. ;) hihi..

 

Hittade en hel del kul där inne..bla. en broderad kudde med snövit och dom sju dvärgarna (skall fixas och donas till en egendesignad större kudde..)..

 

   

En hel burk med pärlor och en påse med lite annat pyssel i (skall undersöka mer senare..)..

 

   

2 örngott och ett större tygstycke i retro tyger..

 

  

Lite pynt till i jul..

 

 

En ram som skall ut på swopper..

 

  

En söt liten burk som kanske får åka ut på swoppers också..inte riktigt bestämt mig..

 

Allt som allt fick jag böta 118kr, inte allt för blodigt.. =)

 

Av Suzana - 27 oktober 2009 22:20

Nu har jag gått och blivit förälskad igen..denna gång är det den japanska (tror jag det var..har inte studerat så himla mycket om henne ännu..) Blythe dockan..

Denna samlardocka finns i massor utav utföranden, den ena sötare än den andra.. Verkar vara svårt att få tag i henne och hon är inte billig..men jag bara skulle älska att kunna samla på mig några utav dessa skönheter! =)

Barnsligt förtjust i leksaker som jag är.. ;) hihi..

 

            

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards