Alla inlägg den 30 januari 2014

Av Suzana - 30 januari 2014 20:09

Idag är jag liite piggare i alla fall..och vad gör "dumma lilla jag då"..jo jag börjar köra "hårt" med mig själv direkt såklart..så nu sitter jag uppkurad i mitt soffhörn igen och känner mig ynklig med hemsk värk i kroppen och en bedövande trötthet..suck..hopplöst att jag aldrig lär mig.. =/


Men men..jag har i alla fall fått en del gjort idag..


Jag och älsklingen har varit ut i div ärenden..bla till Bollnäs för att hämta upp lilltrollets ipad som varit inlämnad för reperation..där passade jag på att springa in en snabbis på röda korset (letar efter ett litet skåp till köket..max 50cm bred, 40cm djup och 100cm hög..verkar vara svårt att hitta..men skamm den som ger sig..behöver verkligen ett extra "mini skafferi"..) och en sväng in på willys och köpte det sista till kvällens vegetariska (testade att göra falafel för första gången..blev riktigt hyfsade..)..

Väl hemma har jag även bakat och donat till loppiset ateeljén..imorgon skall jag fram och tillbaka till Borlänge över dagen på möte..men goa Kicki håller öppet så jag har bakat ett par satser kanelbullar..


 


..att ta dit + att dom måste räcka till älsklingens kalas på söndag också.. <3 

Tror inte att orken finns till mycket mer ikväll så jag slänger ihop en plåt kärleksmums imorgon istället..allt för att det skall finnas lite att välja på i alla fall.. =)


Nej fy..tror det får bli tidigt sänggående ikväll..så trött..

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards