Alla inlägg under november 2011

Av Suzana - 23 november 2011 21:15

Jag blir galen snart..har letat och donat halva dagen nu..min kamera har fått batteritorsk och min batteriladdare har tydligen fått ben och sprungit långt långt bort..

Jag lovar..jag har letat överallt i hela lägenheten..både där jag kan tänka mig och där jag absolut inte kan tänka mig att den skall ligga..åhh hopplöst.. =(

Hoppas verkligen att jag hittar laddaren i huset imorgon då..annars måste jag överväga att köpa en ny laddare och det finns inte något utrymme i budgeten för det egentligen nu..suck..


Håll tummarna att jag har bättre lycka imorgon!!

 

 

 

Hade tänkt visa några småfynd jag gjorde inne på röda korset idag när jag letade barndomens lyckliga julstjärna till goa Lycke..hittade ingen stjärna men lite annat smått och gott..

 

Men men nu får ni nöja er med en lite julig inspirationsbild jag hittat på google tidigare.. <3

Av Suzana - 22 november 2011 21:06

Dagarna rusar fram och det är ännu en dag närmare nästa "julmarknad"..på söndag är det julskyltning här i byn och då håller vi ju självklart öppet hus även uppe på södran..håller som bäst på att funderar ut vad jag skall släpa dit för att fixa till den rätta julstämningen..

 

Idag har jag bla slagit in klapparna till det lilla julklappslotteriet som jag tänkte ha i min lilla ateelje..

 

 

 

..blev "bara" en massa köpesaker..då orken tryter..men det kan väl vara bra det med..

 

    

 

..bla denna söta ljusstake som jag kompletterade med ett batteridrivet ljus och juliga skålen med glöggmix fick hamna i varsin klapp.. =)

 

Och något jag har varit sugen på sen jag for hem ifrån goa A i helgen (hon gjorde sådana som kvällsnack innan vi slocknade i lördags..)..american pancakes..blev tvungen att leta tag i Leilas recept och steka ett par omgångar..barnen tyckte det var mums..

 

 

 

..och det finns ett gäng kvar till älsklingen om han är sugen på något inatt när han kommer hem också..kan avslöja att gårdagens lussekatter var mycket uppskattade.. ;) hihi..

 

Nej nu skall jag slänga mig i ett skönt hett bad och sen krypa ner under täcket..trött som få och ännu en späckad dag imorgon så nu säger jag Godnatt så hörs vi mer imorgon! <3 

Av Suzana - 21 november 2011 22:48

..och bök..

 

Idag har en massa tankar och ideer inför kommande julskyltnings och marknads helger snurrat runt i skallen..vi får se vilka ideer som blir förverkligade och vilka som får vänta tills nästa år..skissar ner dom i alla fall..litar juh inte på att jag skall "komma ihåg" dom annars..har blivit lite väl virrig senaste åren..är det åldern som spökar måntro..hehe..

 

Inspirerad utav alla "juliga ideer" så kunde jag bara inte låta bli att slänga ihop en sats med lussekatter mellan allt spring ner till tvättstugan och det vanliga vardags servicen..

Mmm blev hur gott som helst..och ungarna har gladeligen "lyckats" trycka i sig en hel del men några påsar hann hamna i frysen i alla fall.. =) hihi..

 

 

 

Nu hoppas jag älsklingen snart kommer hem så han får smaka lite nybakt innan sängläge..hatar dessa veckor som han jobbar kväll..suck..men men snart så är han hemma i alla fall så jag kan få krypa in i hans varma goa famn en stund innan jag somnar.. <3

 

Av Suzana - 21 november 2011 08:00

Hej hopp!

Nu har det blivit ett ofrivilligt blogg uppehåll igen..men jag har bara haft såå sjukt mycket att dona med..bla. har jag pysslat och donat inför julmarknaden som jag och min goa vännina A, hennes söta vännina L och syster E, mfl hade i Färnäs (liten by strax utanför Mora) lilla bystuga igår..

 

Mysig och lyckad tillställning med mycket besökare..sålde inte tokmycket men vad gör väl det..en upplevelse rikare och ett som vanligt trevligt besök hemma hos goa A med familj är inte illa det heller.. <3

 

Jag for ner redan på fredagen när älsklingen, hans äldsta son, min näst äldsta med far ändå skulle åka till Leksand och titta på hockey så blev det ju ingen större omväg att fara förbi Mora..

Och så blev jag då upphämtad vid marknadens stängning igår..trött men nöjd med resan..

 

Tack för denna gång gumman! <3

 

Förutom traditionellt julpyssel hade vi bla ett litet loppis..här är söta N i full färd med prismärkning..

 

  

 

..massa med gott fikabröd..

 

   

 

Mina saker kan väl inte riktigt räknas som traditionellt julpyssel, men men..

 

  

 

..jag fick ändå sälja en del smått och gott..

 

   

 

..här skymtar goa L´s fina pynt bakom mitt "tokpyssel"..

 

       

 

Nu är det nya tag som gäller..nästa söndag har vi julskyltning och då har jag naturligtvis öppet i ateljen och skall försöka bjuda lite på min "version" utav julmarknads pyssel blandat med julklappslotteri, julgottisar, mm.. =)


Av Suzana - 14 november 2011 22:05

Innan gästerna kom passade jag på att springa runt lite med kameran och fotade både det ena och det andra..så här får ni en liten tjuvkik ifrån kvällens grymt lyckade spökliga kalas..

 

Nyblivna 12-åringen är supernöjd med kvällen och då är jag också nöjd.. =)

 

                       

Av Suzana - 13 november 2011 18:16

Imorgon så skall vi då ha blivande 12-åringens halloween kalas och ikväll har jag då äntligen blivit klar med mitt "lilla" projekt där min "häxbryggd" ingår (..var ju vita lakan som fick lite mer smutsstuk genom ett bad i te & lökskals dekok..)..ett fullstort spöke som skall hängas i taket..

 

Kan bli riktigt lyckat i rätt miljö kan jag tro.. ;D hehe..

 

Foto utan blixt..

 

  

 

..foto med blixt..

 

 

 

Restrerande pynt och läskiga ätbara saker får ni se imorgon..

Av Suzana - 13 november 2011 15:06

Idag har vi naturligtvis firat älsklingen lite.. <3

 

Det blev varm choklad (..i ännu en fardagsmugg till samlingen..), hjärtformade bullar, gossens fina grattiskort och liten present..

 

Vi älskar dig hjärtat!! <3

 

   

 

Hur har ni firat pappa idag? =)

Av Suzana - 10 november 2011 20:09

Ett gäng snögubbar har idag fått det där lilla extra..pricken över i liksom..dom mindre kanske kommer passa som julgrans hänge..dom större i ett fönster kanske..

 

Söta tycker jag att dom blev i alla fall.. =)

 

  

     

 

Bara upphängningsöglor kvar så kan jag sen lägga dom i "färdig" till marknad högen..hade tänkt baka och dona lite mer idag också..men en dundrande huvud- och öron värk har satt stopp för dom planerna..

 

Funderar på att ta det lugnt och krya på mig resten utav kvällen..

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards