Alla inlägg under juni 2009

Av Suzana - 11 juni 2009 17:54

Då det varit så lite annonser inför lördagens loppis så fixade jag ihop ett gäng "posters" som jag, älsklingen och minstingen har varit ut på byn och häftat upp i regnvädret, lite i sista minuten men kanske är den nån som nappar och kommer tack vare denna lilla insats =) hihi..


Jag och kära syster Stina kommer att spendera hela lördagen ute vid djurskyddet..skall dit med bakat och så redan till kl.09 och sen blir vi där till typ kl.21 då vi skall jobba med katterna efter marknaden oxå.

Ska baka åtminstone kokostosca till försäljningen, kanske något mer bara jag orkar.. =P mums!


Mums sa lillgossen då vi åt kvällsmat på kiosken i samma veva vi var ute, orkar inte laga mat idag..tröttis av tröttväder o värk..och skall baka tårta till imorgon oxå så jag har nog ikväll tycker jag..

Av Suzana - 11 juni 2009 13:56

Nån som har något tips på hur jag skall pigga upp vårt trista badrum..nu har rummet denna plasttapet..typ fejkkakel i beige, vita inredningsdetaljer (hängare, skåp, toa, handfat, mm..) och ljusbeige golv..

Nu är det så att jag skulle vilja ha in lite mer färg, blir bara less när jag tittar in där..men har ju tyvärr inte råd att byta tapet och matta som ekonomin ser ut nu.. =( suck..

Men vad sjutton skulle passa här inne?

Tips, råd..någon??

Av Suzana - 11 juni 2009 13:45

Idag kom denna lilla sötnos på posten och jag är bara sååå nöjd! =)



Tack snälla rara Saax för din vackra skapelse!

Jag bara älskar den!! =)

Av Suzana - 10 juni 2009 13:40

Har äntligen gett mig tid att sy en egen vetevärmare oxå, har ju en förmåga att låta alla andras projekt gå före det jag vill göra till mig själv..suck..men är man dumsnäll så är man..

Men nu har jag då äntligen fått en egen vetevärmare i alla fall..sydde den utav lite olika retro tyger så den skulle bli riktigt min egen stil.. Och jag blev supernöjd med resultatet! =) hihi..


Nej nu är det dax att åka och jobba en kväll på djurskyddet igen och gosa med alla goa kissekatter vi har där =)

Av Suzana - 10 juni 2009 13:31

Idag har jag hunnit med en sväng till erikshjälpen och fyndat lite smått o gott =)


För 106kr så fick jag allt detta..

En liten vägghylla (tror den kommer hamna i badrummet på övervåningen så att barnen kan ställa sina tandborstmuggar på den..), lite olika knappar till kommande pysselprojekt, en 70-tals plastkrok som jag inte vet vad jag skall göra med ännu, en pannlapp till min samling (skall bli något pyssel en vacker dag alla dessa pannlappar jag köper, men har inte bestämt mig riktigt ännu..), fat, en gammal "porslinssäkrings" som passar som charmig ljusstake och en lampa som oxå kommer att pysslas med...ojoj jag fyller på material till mitt pysslande så jag vet inte hur jag skall hinna med allt..


Men vad gör man när man bubblar över utav ideer? =) hihi..


Av Suzana - 10 juni 2009 12:17

Jippi!

Idag damp mina fina servetter som jag vann i Lyckes lilla gissa färgen tävling ner i postlådan!

Dom är superfina och jag är sååå nöjd!


Tack så mycket snälla goa Lycke! =)




 

Av Suzana - 9 juni 2009 21:16

Idag har jag inte varit allt för aktiv känns det som..

Hmm jag har grävt och gjort klart det mesta till minstingens sandlåda (när vi skulle åka o hämta mer sand började bilden strula så nu får vi se vad som händer med den...suck..), varit till tandläkaren med näst minsta sonen, passat upp lite på äldsta sonen (han har ju flyttat till eget men jag handlade lite till honom och tog dit värktabletter, han är superförkyld o har öronvärk stackarn..), varit på kalas hos en utav mina svågrar, tagit till vara krusbären jag tinade upp igår (bidde paj och kräm, mmmums!), mm...



Jo sen fick jag reda på att jag "vann" ett paket superfina servetter ifrån snälla goa Lycke , Jippi!! =)



Nää nu blir det soffan och sen sängen, sååå trött..

Av Suzana - 8 juni 2009 21:22

Jag har i stort sett pysslat i köket hela eftermiddag/kvällen och det mesta har gått ut på att ta tillvara på..

Förutom den vanliga maten (köttbullar, potatis och gräddsås..) så gjorde jag fruktsallad på en massa frukt som annars skulle bli gammal (hade banan, päron, gul kiwi, sharonfrukt, passionsfrukt och vindruvor..) och vispade grädde till som oxå hade kort datum..

Sen kokade jag saft på rabarbern från mamma, rabarber och krusbär från frysen (förra årets skörd..) och sist men inte minst ett gäng vanliga kiwi som började bli övermogen..

Allt blev kanongott och barnen godkände och då har man fått MVG =) hihi..


Har tagit upp mer krusbär ur frysen, men dom får bli till kräm imorgon..nu blir det soffan några minuter och sen sova =)





Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards