Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Ännu en mysig dag..

Av Suzana - 19 juli 2010 19:45

Idag har det blivit ännu en liten dagstripp..denna gång tog vi med älsklingens syster och systerdotter också..allt för att dom också skall komma ut lite.. =)

 

Vi började dagen med att ta en tripp upp till Mittjasvallen..minstingen älskar att få springa runt där, leka och titta på alla djur..

 

  

 

Flasklammet Pelle..

  En utav torpets kattungar njuter i solen..


   

Tittut säger jag.. =)


 

Goa svägerskan med dotter.. <3 


Blev en bra stunds mys, fika och struntprat..köpte hem en burk med lokalproducerad honung..härligt..

 

  

..smaksatt med eucalyptus så det lär ju passa perfekt när förkylningssäsongen kommer igång..

 

Efter en stunds svettande i hettan så bestämde vi oss för att åka och "doppa" ungarna i sjön räken..jag, älsklingen och svägerskan vadade bara och svalkade benen medans barnen plaskade runt och hade skoj..


  

Att barnen inte hade badkläder med var inget hinder..vi var ensam på badstranden så dom fick  bada näck och som tur var så hade vi ett par badlakan och en flytleksak liggandes i bilen sen vi var till stranden sist..

 

 

 

När alla kände sig nöjda med bad och lek så hoppade vi in i bilen igen och styrde kosan mot Ryggesbo..där finns ett återkommande sommarloppis som jag inte hunnit vara till ännu..

Svägerskan hittade en sockerskål i näverteknik och spelkulor till dottern..och jag köpte en leksak till gossen för en 10:a och så dessa små godsaker..

 

   

..ett "godisägg" modell anka som nog har haft hjul..3kr..och ännu ett lamm till min samling 10kr.. =) 

 

Väl hemma har vi nu grillat och myst en stund..nu sover gossen sött och jag bloggar en stund innan det är dax att sätta tänderna i mitt nya virkprojekt igen.. =)    

 
 
Ingen bild

Metronyx

20 juli 2010 20:06

Vilket bra kort på dig tycker jag.

 
Ingen bild

mig

20 juli 2010 21:28

ja det tycker jag oxå...mmmmmmummmmmms...ler...

 
maria

maria

20 juli 2010 21:31

Sv: Tack så mycket... är rätt nöjd med dem.. =) alltis skoj när man kan fynda..
ser att du oxå gillar att fynda på loppis... sööööt anka..skulle jag oxå ha köpt.. hihih

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Pysselfarmor

Pysselfarmor

20 juli 2010 21:36

Tack för din snälla kommentar om spetsväskan...jag är inte riktigt klar med den ännu. Har sytt ihop den och sytt på några blommor men måste virka några till så att den blir riktigt flott!
Har tittat runt på din fina blogg....det var mycket saker som jag kände igen. Ska nog fota litet i det gamla huset - min mammas saker finns kvar. De är "inne" nu inser jag!

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se

 
Marie-Louise Winroth

Marie-Louise Winroth

21 juli 2010 18:49

Hej.
Hittade hit då du varit inne i min blogg och kollat på min lampa som jag gjort. Kul att du gillade den och för att svara på din fråga så ja jag använde ett vanligt hobbylim i tidningen där jag såg tipset så hade man använt vanligt trälim. Tack för titten i min blogg.
Mvh Marie-Louise W

http://htpp://mygganosirrah.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suzana - 4 juni 2019 20:48

I natt som var så slog magsjukan till och idag är jag mer död än levande, men det är ju kanske rätt bra så jag faktiskt blir tvungen att bara ta det lugnt mer eller mindre för att bli frisk igen..   För i vanlig ordning så har dagarna rusat på oc...

Av Suzana - 29 maj 2019 11:55

Något jag har drömt om i många år nu är att få besöka musikfestivalen URKULT och jag hoppas hoppas att det kan bli av i år, beror ju lite på hur det ser ut med pengar och hur jag skall ta mig dit och så..   Men finns viljan så brukar ju resten lö...

Av Suzana - 29 maj 2019 11:02

Det händer en del här hemma nu och vi har fått tillökning i djurfamiljen <3   Kaninungarna kom för ett tag sedan..             Duktiga kaninmamman Daisy <3   ..och i tisdags förra veckan så kikade den första kycklingen u...

Av Suzana - 29 maj 2019 10:30

I lördags tog jag och min vän Lars en tripp till Dalarna för att i första hand besöka en marknad i Mörtsjöbo där några utav våra vänner stod och sålde..det har varit tjat att även vi skulle komma dit och sälja men vi tänkte att det nog var bäst att b...

Av Suzana - 26 maj 2019 21:01

STORT GrAttIS till alla fina starka underbara mammor där ute! <3   Hoppas att ni har haft en fin morsdag, det har i alla fall jag haft! <3   Dagen började med go´fika på sängen..       ..och en fin liten kylväska i present..  ...

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards