Alla inlägg under juli 2012

Av Suzana - 21 juli 2012 18:37

Ett par saker som blev klar i helgen.. =)

 

3 stycken nåldynor..

 

 

 

..och ett ufo som legat och väntat ett tag blev fållat och klart och till råga på allt såld..

 

En lite kaxig bonad.. ;) hehe..

 

 

 

Vad har ni pysslat med i helgen? =)

Av Suzana - 20 juli 2012 21:20

Idag var min näst äldsta son i lokaltidningen..som mamma är man inte så lite stolt heller.. ;) hihi..

 

   

 

En länk dit där du kan läsa åtminstone delar utav intervjun.. =)

Av Suzana - 19 juli 2012 21:16

Idag har det då blivit ännu en trevlig stund på södran..försäljningen har väl inte varit tipp topp men men pengar är ju inte allt (..även om dom är grymt bra och ha.. =S ..)..bättre lycka imorgon.. =)

 

Hann med en del pyssel (..som jag fotar imorgon när limmet har härdat klart..) och fick trevligt sällskap utav älsklingens supergoa brorsdotter Lynette.. <3

 

Alltid lika skoj när hon kommer upp och hälsar på ifrån Enköping..

 

Efter södran hann vi med en snabbfika och titt inne på centrumscafeets loppisdel och en sväng in på halva priset rea inne hos Camilla´s corner som är en mysig present/inredningsbutik här i byn..

 

Tack för en trevlig dag gotjejen! <3

 

 

Jag lyckades även göra ett litet fynd inne på södran idag..är den inte underbart i all sin 70-tals glans? Passar som handen i handsken i mitt redan så färgglada kök.. =) 

 

 

 

Love it! <3

Av Suzana - 18 juli 2012 21:22

Idag har jag hunnit med att fynda en hel del..en tripp till Bollnäs resultrerade i bla ett besök på röda korset där jag fyndade "massor"..

 

Bla. ett överkast till älsklingens säng för 25kr..såå himla snyggt!! <3

 

 

 

Färgerna är mycket klarare IRL.. <3

 

Ett gäng tallrikar och assietter till blivande kakfat..

 

 

 

..ett par vackra blåa pressglasljusstakar..en supercharmig sockerströare (har aldrig sett något liknande..)..

 

   

 

..och sist men inte minst en tekanna som skall bli julklapp till älsklingens tekannesamlande brorsdotter..

 

 

 

Väl hemma i byn igen hann vi med en tripp till erikshjälpen också..där hittade jag några skojiga tyger och ett par utav assietterna på bilden ovan..

 

 

 

..är verkligen en riktig tygnörd.. ;) hihi..

 

På väg därifrån upptäckte vi ett litet tillfälligt miniloppis..såklart blev jag ju bara tvungen att springa in..

 

Och där fanns den perfekta kompletterings presenten till äldsta sonen som fyller år den 1 augusti..en läcker katten Gustav spargris.. =)

 

 

 

Inbillar mig att gossen inte läser mammas blogg så jag tror det är rätt safe att blogga om den redan nu.. ;) hehe..om inte så suprice Kevin..här är en del utav din 22års present..perfekt till din samling eller hur!?!

 

Nu är jag rätt slut efter en hel dag med fyndande, handlande av nödvändiga saker, hemmapyssel, bakande och donande till södran imorgon (där kommer finnas bla: vaniljbullar, Hennys kokoskakor, kola kakor och äppelrulltårta..), mm, mm..så nu blir det att krypa ner under täcket och vänta på date med John Blund..

 

Natti natt! <3

Av Suzana - 17 juli 2012 20:24

Idag har älsklingen och hans äldsta son varit ute och fiskat halva dagen så jag och lilltrollet har roat oss på egen hand..vi började med en smarrig brunch bestående utav bananplättar..gillar att exprimentera lite och det blev riktigt gott..bananskivor, lite kanel och plättsmet och sen toppas hela härligheten med lite sirap..mums!!

 

 

 

Efter det bestämde vi oss för en tur ner till lekparken där det både blev lek, bad och fika..mysigt och vädret var med oss så solen värmde gott.. =)

 

Bibblan smsade mig att det hade dimpt in en bunt böcker som jag "beställt" så jag fick brått dit innan dom stängde vid kl.16..gick bra då jag mutade gossen med att låna film och köpa glass.. =) hehe..

 

Så nu har jag massor utav skön läsning med miljötänk och pyssel som tema..fattas bara tid att verkligen sitta ner och läsa nu också då..men men det brukar lösa sig.. ;)

 

Suck tycker jag bara svamlar..kan inte tänka mig att ni tycker det är såå himla intressant att läsa om min dag så här egentligen..

 

Jag menar jag har en massa hemmastök, lek med barn, kalasplanering, mm, mm..precis som alla andra..

 

Nej nu skall jag krypa upp i soffhörnan..skriva några rader på ett brev till min goa vännina A-S och glo på dumburken..

 

Ha det gott så länge go´vänner! <3

Av Suzana - 16 juli 2012 20:31

Idag har vi haft ett grymt varierande väder..ena stunden spöregn..nästa upphåll och grått..och nu på kvällningen soligt och varmt..hmm vore ju trevligt om väder gudarna ville bestämma sig någon gång.. =/


Trist trist att bara sitta inne och uggla så jag, älsklingen och lilltrollet trotsade regnet och for ut på kantarell jakt..hade ju hört ryktas om att dom skall ha kommit nu så sagt och gjort..

 

Dom har ju inte direkt någon storlek ännu men om nån vecka så..plockade i alla fall ihop en del..åkte in på ica och köpte grädde och potatis..tog upp fläskkotletter ur frysen..så imorgon blir det ugnstekta kotletter, kantarellsås och kokt färskpotatis till middag!

Mums!! <3

 

 

 

Skogens gula guld <3

 

Väl hemma har det blivit en del plock och donande..snart dax för tre dagar på södran och sen två kalas på raken så det känns som om jag redan nu måste börja med städ och kalasstök om jag skall hinna få något gjort..

 


Svägerskan skall firas på lördag och jag har lovat att baka tårta.. Sen planerar vi att fira lilltrollets 5års dag på söndag (han fyller egentligen den 26:e men då svärmor och svärfar och en bunt andra släktingar är här uppe just nu så det gäller att passa på att fira alla samtidigt..), så tills dess skall det ju också vara tårta och en massa annat kalasfix..

 

Men men ikväll tänker jag nu bara krypa upp i soffhörnan..ta det lugnt och läsa lite i dom böcker som fick följa med hem ifrån bibblan idag..

 

 

 

Finns orken så kanske jag virkar några rader också.. =)

 

Hoppas ni får en fortsatt fin vecka go´vänner!! <3 <3

Av Suzana - 15 juli 2012 19:59

På vägen hem blev det förutom besök på McDonalds (låg högt upp på gossarnas önskelista..) en del loppisbesök (låg myyycket högt upp på mammas lista.. ;) hehe..) med div fynd som resultat..

 

Fyndade bla garn och sytråd, 5kr/styck..

 

 

 

En urfin kruka och en läcker prickig kanna..40kr tillsammans..

 

 

 

Ett sött fat till ett kommande kakfat 5kr..tre söta kycklingar 1kr/styck och en bunt fina knappar 10kr..

 

     

 

En underbar bricka 30kr och en stooor stuv utav ett grönt läckert tyg 20kr..

 

 

Underbara fynd och jag är bara sååå nöjd!!<3 <3

 

 

Av Suzana - 15 juli 2012 19:24

Hemma igen efter en rolig helg i Leksand..


Vi började fredagen med en tidig avfärd ifrån byn..


Första anhalten på dagens agenda var en snabbvisit hos min goa vännina A med familj i Mora..vi landade där vid 12-tiden efter lite spatserande i butiker för att få tiden att gå..

Blev en snabbfika och en trevlig pratstund innan vi stuvade in oss i gamla bettan igen..


Efter Mora for vi raka vägen mot Leksand..vi visste att vi inte skulle få tillgång till stugan förren kl.15 så vi passade på att utforska Leksand centrum lite..strosade i affärer..jag samlade inspiration till pyssel..sist men inte minst åt vi lite glass innan vi for mot stugbyn..

 

Vi fick en mysig liten parstuga där "vår" del bestod utav väl utnyttjade 13kvm..med kokvrå, mathörna, stora garderober och 4 sängplatser..

 

 

 

Vår stuga till höger..

 

 

 

..utsikten över siljan..

 

Ungarna lekte och busade massor på campingen som har stor lekyta, minigolf, badstrand, pool, vattenrutchkana, restaurang, kiosk, minilivs, mm, mm..innan vi däckade vid 22 snåret..

 

 

 

     

 

Strandfynd som kommer funka bra i div pyssel..busig gosse och mina pladusker till fötter som njuter utav sanden mellan tårna..

 

Lördag morgon upp tidigt för frukost och packning innan vi vandrade iväg till Leksand sommarland där pojkarna busade loss ordentligt trots avsaknad utav sol..

 

 

 

 

 

Blev lite mer än 5 timmar bad, lek och bus innan vi "gav upp" och vandrade "hemåt"..

 

Hemma i stugan pustade vi ut ett tag innan det blev nya tag och vi utforskade ännu mer vad campingen hade att erbjuda innan vi däckade ovaggade redan vid 20 snåret hela bunten..hihi..

 

Söndag morgon började vi med frukost i lugn och ro innan pojkarna fick leka medans jag och älsklingen packade bilen och städade ur stugan..

 

In i bilen och hemåt.. =)



Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards