Alla inlägg under december 2011

Av Suzana - 13 december 2011 10:40

Önskar er alla goa bloggvänner en riktigt mysig Lucia idag.. <3

 

 

 

Själv skall jag iväg och titta på lilltrollets lussefirande med dagiskompisarna ikväll. Skall bli mysigt.. <3

Goa M följer med mig och fotar då min kamera fortfarande är sjuk. Och då älsklingen inte kunde följa så får två storebröder hänga med istället.. <3 <3

 

Apropå min kamera så är den tydligen inte ett helt hopplöst fall ändå..reperatören tyckte dock inte att min lilla bebis var värd att lägga ut 1500kr i reperationskostnad på -"när det fanns lika på blocket för typ 500kr..".. Hmm har kikat på blocket och inte en enda gick för under 2000kr..

Har ev hittat en nödlösning så jag kan använda min bebis tills vidare ändå..skall testas..och sen får jag skicka den på reperation när ekonomin klarnar något.. <3

 

Allt löser sig sa han som sket i slasken.. ;) hihi..

Av Suzana - 12 december 2011 13:38

Kamerareperatören här i byn hörde utav sig idag och meddelade att min kamera inte går att fixa..suck..skramlade ihop 200kr så att jag kan hämta den idag..funderar på att åka till elgiganten där jag köpt den och se om dom kan hjälpa mig få ett andra utlåtande..men känns hopplöst.. =( snyft..


Fattig som en kyrkråtta är man och kämpar för att vardagen skall gå ihop ändå..men hade jag haft pengar hade jag inte tvekat att köpa denna bebis som jag hittade på blocket tidigare idag..men men..bara fortsätta drömma..

 

 

(bilden lånad ifrån annonsen)

 

Frågan är nu hur jag skall göra med bloggen..kan jag inte fota så kan jag juh inte blogga resonerar jag..dubbel snyft..men men den får finnas kvar tills vidare i alla fall..

 

Jag får hoppas på ett mirakel inträffar.. <3

 

Kanske nån vill köpa vår "skruttkåk"..det skulle underlätta vår ekonomi betydligt..

Kanske vinner vi på stryktipset..

Kanske nån okänd rik släkting dör och lämnar oss ett arv..

Kanske kanske.....

Av Suzana - 11 december 2011 10:21

Nu tisslas och tasslas det i tomteverkstan för fullt här hemma..har fått ett riktigt pysselsug och jag bockar av både det ena och det andra på julklappslistan..skoj att ge bort handgjorda klappar när man vet att dom kommer uppskattas..

 

 

 

Hur ser det ut hemma hos er? Redo för jul? <3

Av Suzana - 9 december 2011 18:15

Min älskade kamera strejkar så nu är jag utan kamera helt och hållet..känner mig riktigt handikappad och ser hela tiden nya saker jag vill fota..suck..har lämnat in den på reperation..

 

Mindre kul att blogga utan foton men jag hoppas att min kamera skall bli "frisk" snart..åtminstone innan jul..kanske kan jag låna någons kamera nu till Lucia firandet på gossens dagis..

 

Håll tummarna.. <3

 

Bjuder på lite gamla bilder ifrån förra året..

 

               


Av Suzana - 7 december 2011 19:14

..och tiden verkar aldrig riktigt vilja räcka till eller är det kanske jag som inte räcker till..hmm tål att tänkas på..kanske har jag för höga krav på mig själv..vem vet..


Idag har jag i alla fall hunnit med ett snabbbesök på erikshjälpen..såg mycket fint men kände mig lite "snål" idag så det blev bara handlat för en 20:a..

 

Mest presenter till andra dock.. ;) hihi.. 



Tex. min svägerska heter juh Carina och älskar att baka och laga mat så jag tyckte att detta grytunderlägg passade henne som handen i handsken..

 

Sen efter en del annat vardagsstök som tvättstuga, matlagning, mm..så testade jag att baka helt mjölkfria lussekatter..dom blev helt godkända..

 

Tummen upp från alla barnen! =)


   


Orkar jag ikväll så blir det mjölkfria pepparkakor utbakade idag också..tomt i peppisburken just nu så.. ;)


Av Suzana - 5 december 2011 18:50

Idag har jag en sån där dag när allt inte riktigt känns ok..kan inte riktigt sätta fingret på vad som är fel men..är depp, trött, kroppen värker, stressar runt..


Biter ihop och kämpar framåt..vardagen måste funka..älsklingen jobbar kväll och åker hemifrån redan halv ett på dagen och kommer hem närmare midnatt..känner mig ensam..ensam om allt ansvar och alla måsten..


Var på HC idag med näst äldsta sonen som inte är riktigt kry..läkarna hittar inte felet..nu remisser till ännu ett par specialister..gossen blir nere..missar mycket i skolan igen och jag förstår att det känns övermäktigt att ta igen (med tanke på dom höga krav skolan ställer idag om man jämnför när en annan var ung..och att han nu går om ettan i gymnasiet pg sjukdom förra skolåret..)..försöker peppa och vara positiv..


Gjorde ett försök att pigga upp mig själv lite med ett dopp i min vintage garderob..och minnsan "passade" (kom i den utan problem i alla fall, sen att den sitter som den sitter är en annan femma..) inte ännu en klänning nu..kanske fler men provade bara en och behöll den på..

 

 

 

Nej nu dax att strax springa ner i tvättstugan igen..knät värker..mindre kul att bo på tredjevåningen då och ha tvättstugan i källarplan..suck..

Diska, plocka, ordna inför morgondagen, natta lilltrollet, mm..trött trött trött..men men..

 

Hoppas att alla ni goa bloggvänner mår bättre.. <3

Av Suzana - 5 december 2011 05:24

..en mysig 2:a advent med en liten bild ifrån min och älsklingens lilla andra advents mys igår kväll.. <3

 

Denna gång testades apelsinglögg med mina hemmabakade saffransskorpor..mums!

 

 

 

Och nu närmar sig ju julen med stormsteg..blev ännu ett par klappar fixad igår..känner mig inte riktigt klar men än har jag ju tid på mig..

 

Är ni klar med alla klappar? =)

Av Suzana - 4 december 2011 10:23

Igår satt då jag och min goa vännina L på julmarknad i gamla Norra skolan här i byn..sålde väl inga massor men det var trevligt ändå och vi kommer att boka bord även till nästa år redan nu..denna gång skall vi boka varsitt bord för i år blev det trångt på bordet..

 

 

 

Så nu har man då ett helt år att planera för nästa gång..men känner jag mig själv rätt så stressar man väl som vanligt ihjäl sig dagarna före.. ;) hehe..

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards