Alla inlägg under november 2010

Av Suzana - 10 november 2010 20:43

Fattar inte hur vissa dagar..eller jag väldigt många dagar kan bli såå himla stressig..idag har varit en sån kväll..har varit igång hela kvällen..knappt hunnit få i mig mat..nu skall jag försöka brotta ner en överdrivet pigg liten gosse (han somnade en sväng efter dagis och det blir aldrig bra till nattningen..suck..men dum snäll som man är fick han ju sova en sväng..)..hänga lite tvätt och pyssla lite här hemma innan jag kanske hinner sätta mig i soffan med en kopp varmt te och bara varva ner..

 

Usch hoppas morgon dagen kommer kännas bättre..

 

  

..nykokt lingonsylt..

..en burk till äldsta sonen och resten hem hit.. <3

Av Suzana - 10 november 2010 15:24

Oj oj idag när man tittade ut så var hela landskapet täckt i snö..plogbilarna har jobbat flitigt..själv har jag skottat så hela kroppen värker..

 

    

Brr var skönt att komma in och dricka en kopp var choklad med lillgossen efteråt.. <3

 

Men dagen började ju inte här..med snöskottning alltså..

 

Efter att min goa älskling gett mig sovmorgon så skyndade jag för att möta min kontakt person kl.10..på min favoritcafe som visade sig öppna halv 11..men men vi fick komma in tidigare..

Har aldrig haft en kontakt person tidigare men A som jag nu fått verkar vara en supergo och lättsam tjej..vi fikade och pratade på och tiden rann iväg hur fort som helst.. =)

Vi tittade igenom secondhands delen också..jag lyckades inte lura på A någonting trots att jag gjorde mitt bästa..hihi..själv kom jag därifrån med en ylle halsduk (till ett pysselprojekt..) och ett par coola knallgröna strumpor från vad jag gissar 80-tal..

 

  

..när klockan började närma sig tolv bröt vi upp och älsklingen mötte upp mig..

Raka vägen till erikshjälpen för att leta efter fler små julbroderier till fler jul återbrukskuddar, men ingen lycka..suck..

Men därimot sprang jag på lite annat..som denna fina kuben lampa designad utav Hans Agne Jakobssen på 70-talet..

 

..nån liten skada i hörnet utav foten..men sånt får man ju räkna med när åldern ändå är så pass som den är..

 

..virkgarner för en 10:a..pysselmaterial kan man väl som sagt inte få för mycket utav.. <3

 

..och ett kitschigt servettställ för en 5:a fick också följa med hem..  


Hem och kastade i oss lite snabblunch och myste lite innan det var dax för älsklingen att rulla till jobbet..kolla mailen lite snabbt..innan jag fick bege mig ut i snöyran och hämta upp minstingen från dagis..tog 10min att gå dit och 35min att gå hem..finns det snöhögar så skall ALLA besiktas innan man kan gå vidare hemåt ansåg lillgossen så mamma fick snällt acceptera snigelfart hem.. =) hihi..

 

Väl hemma så var det då dax att skotta..så nu bygger vi på var minstingen kallar den en SSSSTOR snöhög som han skall leka i är det bestämt..personligen hade jag gärna sluppit snön då jag bara avskyr att skotta snö..men men den är ju vacker att se på och gör kvällarna lite ljusare så man får väl se positivt på det hela och bita ihop bakom snöskoveln.. =) hihi..

 

Ja ja nu är man i alla fall inne i värmen..har drukit varm choklad..minstingen slocknade på soffan och jag hamnade då här en sväng.. =)


Av Suzana - 9 november 2010 21:18

Nu är det bråda dagar..inte långt kvar tills vi skall ha ännu ett kalas här hemma..detta med halloween tema..och då sonen beställt det bästa halloween partyt någonsin så har jag hård press på mig nu..hehe..men jag har några ideer som jag hoppas skall bli lyckad.. ;)

 

Sonen själv "orkade" aldrig ta tag i inbjudningskorts pysslet..för mycket annat på G tydligen..så jag satte mig ikväll och klapp och klistrade ihop ett gäng enkla snabba kort..får duga..det är ju i alla fall en inbjudan.. =)

 

  

Av Suzana - 8 november 2010 17:53

Fick en sådan lust att pyssla lite idag så jag satte mig en stund framför symaskinen innan älsklingen skulle iväg till jobbet..svårt att pyssla när man är hemma ensam med alla barn..

 

Blev ännu en återbrukskudde..

..trogna läsare kanske känner igen materialet..bla. broderiet från sista besöket på erikshjälpen i Bollnäs..

    

Älskar att återbruka och ge gamla saker nytt liv.. =)

Av Suzana - 7 november 2010 19:18

Har suttit och tittat runt lite på nätet idag efter julklappar och inne på bluebox.se hittade jag en hel del roligt och sött som kanske passar som klappar till någon ni känner?

 

Tipsar hur som helst.. =)

  ..vad sägs om detta supersöta ljusspel?..

..eller dessa läckra kakformar..

    ..varför inte världens coolaste cupecake formar i silikon?..

  

..eller sist men inte minst söta cupcake plåster.. =)

 

Personligen hade jag inte tackat nej till någon utav dessa sötnosar! <3

Av Suzana - 6 november 2010 16:51

Blev en sväng till Bollnäs även igår och jag kunde ju naturligtvis bara inte låta bli att ta en tripp in på röda korset medans grabbarna hämtade upp datan till älsklingens näst äldsta son..

 

Och den dag jag inte fyndar någonting där så är nog himlen grön med gula prickar eller något annat tok.. =) hihi..

 

Kom hem med bla..

Denna söta "del" utav en våningskakburk..och just denna del är ju den finaste heller hur..kan funka som ett kakfat är min tanke.. <3


Fina sockerskålen och gräddsnäckan skall flytta ut på tradera rätt snart..

 

..pysselmaterial får man väl aldrig för mycket utav eller hur..?..

      Ett sött grönt långt halsband i plast, passar fint till mitt röda hår och svarta kläder.. =) <3

Och sist men inte minst fick denna ljuvliga bok följa med hem för en 5:a..hur mycket fina bilder som helst.. Love it! <3

     

 

Av Suzana - 6 november 2010 16:39

Ikväll har jag, älsklingen och lillkillen varit ut en sväng i skogen..plockade på mig en massa tallris och mossa..hem igen och precis innan solnedgången så hann jag pynta lite i alla fall..

 

Har två sådana här stora betongkrukor på gården som blev utav med dom döda "sommarblommorna" och fick en makeover med vitmossa i botten och en massa tallris.. 

 

..letade fram en loppisfyndad ampel.."klädde" med vitmossa, klippte lite plast och la innanför innan jag la i jord och tryckte ner tallkvist och kärleksört..skall strax köra iväg denna till mina goa morföräldrar innan vi skall åka en sväng till kyrkogården och ströva lite..

..hoppas dom blir nöjd.. =) <3


Fyllde även upp två amplar till mig själv med ris och mossa..måste komma på något mer att pynta med..blir ju lite trist annars..kärleksörten som fanns kvar i trädgården fick ju mormor och morfar..så jag får försöka hitta på något annat..

 

Några bra förslag?

Testade rönnbär ett år..men det gick över fort..fåglarna blev glad dock.. =) hihi..


  

Av Suzana - 5 november 2010 17:22

Idag fick jag ett roligt paket på posten..det innehöll en "massa" saker till näst yngsta sonens kalas..

Har beställt en del roliga saker ifrån Buttericks..första gången bör tilläggas..men absolut inte omöjligt att det blir fler ggr.. =) hihi..

 

    

 

Annars så sitter jag och bläddrar i några utav mina inspirerande böcker med rätt tema..

  

..älskar böcker och köper hem allt för många är jag rädd..ja om det nu är möjligt.. =)

 

 

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards