Alla inlägg under september 2010

Av Suzana - 18 september 2010 16:03

Idag har vi då haft loppismarknad uppe vid djurskyddet..det har rullat på bra hela dagen och vi har fått in bra nog med pengar till katthemmet..vet ingen exakt summa men många tusenlappar blev det..kanon!! =)

 

Jag jobbade som vanligt ute i själva loppiset med goa systeryster och söta M som efter att vi fick inskänkt en låda med julsaker sprang runt med tomteluva hela dagen..sååå himla go söt!! =) hihi..


   


Var mycket folk som handlade så nu får vi plats med nya inskänkta saker, kul med lite förnyelse i sortimentet..

Kunde ju naturligtvis inte låta bli att fynda en del..bla. denna lilla skylt som nu bor inne på lilla toaletten fick följa med hem för en femma..


   

..får fota och visa resten senare (plus det jag fyndade på röda korset igår när vi var till Bollnäs..)..orkar inte riktigt nu..är döslut och kroppen värker..hmm tror jag skall krypa upp i soffan och gosa med lillgossen en sväng..han har ju varit ute på eget äventyr på tu man hand med pappa idag..fotobevis på det kommer också senare.. =) 

Av Suzana - 17 september 2010 23:21

Imorgon skall jag, näst yngsta sonen och min goa systeryster då iväg och jobba på djurskyddets loppismarknad..skall bli kul och vi hoppas på bra försäljning..håller just på att baka ett gäng kokostosca till brödförsäljningen..mums!

 

  

Brukar sälja rätt bra.. =)

 

Bakningen kom igång rätt sent då jag "fastnade" i fixandet utav pysselrummet..hehe..har kommit mycket längre..bordet ifrån min goa vännina L passade perfekt efter lite om och men..tusen tack gumman! <3

 

Sen köpte jag hem en del förvarings"lådor" på dollarstore idag när vi var ner en sväng till Bollnäs..får bli fler lådor köpt imorgon..

Men nu har jag i alla fall 2 stora lådor, en för virkgarn och en för stickgarn (behöver måååånga fler, har för mycket garn..hmm får nog skänka lite till erikshjälpen..) ..och några mindre med stämplar, smyckematerial, knappar och dekorband i..blev extra snyggt efter att jag hade lekt med dynamon och fått etiketter på lådorna.. =)

 

Längtar såå tills det blir "klart" där nere och jag kan inviga..men men det är bara att ta nya tag imorgon och kämpa vidare..!!  =) <3

Av Suzana - 16 september 2010 21:27

Ikväll kavlade jag upp ärmarna och började röja ur mitt pysselrum..allt för att jag skall kunna börja om..få in nya bord och bättre förvaring..rensa ur pysselsakerna..mm..

 

Så här såg det ut när jag började ikväll..

    

..som sagt..rummet har fått agera förråd på sistone..

 

Efter några timmars slit så har jag i alla fall kommit så här långt..

    

..önskar att jag hade råd att fixa väggar och golv här nere också men det finns inga pengar till det..skulle vilja lägga klinkers (golv som "andas"..det är ju i alla fall ett gammalt källar pannrum jag huserar i..) och måla väggarna vit i sån där specialfärg som också "andas"..men den tiden kommer väl den också..nu gör jag bara det bästa utav situationen..

 

Bara ett "eget rum" är ju guld värt! =) <3

Av Suzana - 15 september 2010 18:03

Nu har jag pysslat och donat lite i trädgården..konstaterat att det finns massor utav äpplen kvar..hmm kanske man skulle låna en assistet med tillbehör för att göra mos..det är ju bara sååå försvinnande gott..

 

Gräsmattan hade vuxit sig dm hög så jag kämpa mig igenom åtminstone en del utav trädgården..är ju sååå himla blött så det var bara sååå trögt..är helt slut i kroppen nu..pust..

 

Sen planterade jag ett par ljung och pyntade lite på bron..blev hyfsat för liten peng..2 ljung för 29kr på ica..

 

    

..bara älskar den här lilla fågeln jag hittade på dollar för ett tag sedan.. =)

 

Nu blir det inomhus pyssel resten utav dagen..

Av Suzana - 15 september 2010 15:13

Idag blev det en sväng till erikshjälpen igen..var på jakt efter ett arbetsbord till pysselrummet..men fann inget som passade..suck..som tur var så fick jag veta att min goa vännina L hade ett hemma som hon ville bli utav med..kanske inte exakt ett sånt jag tänkt mig men det funkar nog ändå..min svåger P skall hämta det åt mig och dyka upp här under kvällen.. =)

 

Men inte kom jag hem tomhänt den här gången heller, nejdå igen fara..hehe..hittade bla. detta läckert gröna örngott och 5 fina kaffefat..10kr för faten och 15kr för örngottet (har märkt att dom höjt priserna på mer populära "varor"..suck..)..

 

   


..sen blev det lite mer textila fynd..den här "löparen" (eller kanske det är en väggbonad?) blev min för 25kr..

 

        

..nån som känner till designern? 


Sen hittade jag en stor bit tyg utav designern Saini Salonen..peru heter det..45kr..

 

   

..superläckra färger! =)

 

Nepp nu skall jag ut och påta lite i trädgården.. 

 

Av Suzana - 14 september 2010 19:08

Bättre sent än aldrig heter det ju..idag kom då äntligen vårt bröllopsfoto ut i ljusnan (vår lokaltidning)..har bara inte kommit till skott att sätta in annonsen tidigare..men nu till min födelsedag tyckte jag att det passade bra..

Mycket som gör mig glad idag alltså.. =) <3

 

  

Gillar verkligen detta foto..det är goa Aina som fotade oss..en superduktig tjej som då var på besök hit ända från Åland (ja hon var helt underbar och hjälpte till med allt möjligt, bla. bröllopstårtan som ni hittar här..)..

Av Suzana - 14 september 2010 13:02

Idag fyllde jag då 39år..älsklingen lät mig sova medans han fixade iväg barn till skola och dagis..

På vägen hem svängde han in på affärn och köpte en bukett blommor och morotsmuffins..väl hemma igen så väckte han mig med fika på sängen, blommor, fin skönsång och tända ljus..såå go hjärtat mitt! <3

 

  

Sen hade han smugit igår och köpt något jag länge velat ha..en eldkorg..tycker det är så fint att tända en sån ute på gården när skymmningen faller och man vill hälsa gäster välkommen!

 

  

(bild från google)


Sen fick jag denna lilla lapp ifrån näst yngsta sonen, sånt som värmer en moders hjärta. <3

 

Tack gokillen min! <3 <3

 

 

Av Suzana - 13 september 2010 15:11

Sååå himla skoj att hitta paket i postlådan! <3

 

  

Titta vad mycket fint goa Helena har sänt mig..vi har gjort ett byte och jag sände ju mitt stora pysselpaket till henne förra veckan, hoppas att hon blir lika nöjd som jag blev.. =)

 

Blir bara mer och mer pysselsugen, hoppas att jag snart får ordning i mitt pysselrum så jag kan få pyssla igång på allvar där inne.. =)  

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards