Alla inlägg under maj 2010

Av Suzana - 6 maj 2010 20:14

Idag har det också varit full fart hela dagen..bankärenden, sjukgymnasten, djurskyddet fix, det vanliga hemmapysslet, varit till goa mormor och morfar och hjälpt till..

 

Hämtade ett gäng säckar med gamla kläder hos från mormor, har sorterat en del utav dom ikväll och hittat sjukt fina gamla klänningar (skall fota så ni får se sen..)..plockat knappar utav dassiga plagg och klippt utav en massa "klädlappar" till min goa vännina med bloggen kreativa mamman..hoppas du skall gilla detta ögongodis gumman..många fina "pillerlappar".. =)

 

  


Nu tror jag att det är dax att krypa upp i tv-soffan en sväng och varva ner inför sänggående..är så trött så jag ser dubbelt snart..

Natti natt.. <3 

Av Suzana - 6 maj 2010 20:03

Gårdagen bara rusade förbi raketfart kändes det som..började dagen med som vanligt div hemmapyssel..

Sen utvecklingsamtal med näst yngsta sonen.. 

Direkt därifrån hem och packa väska inför en kväll på djurskyddet med min goa syster yster.. =) 

 

Väl där så delade vi på oss och jag jobbade mesta delen utav kvällen med att städa och plocka ute i vårt loppis, medans syster tog hand om det mesta med gokissarna..

Blev riktigt nöjd med min insats inne på loppis och hann även med att hjälpa syster med det sista och gosa med gokissarna..

 

Misslyckad bild på syster och goa Sigge men ändå lite "läcker" enligt mig.. =)

 

  

 

Köpte med mig ett gäng "silver" brickor som nog kommer bli snygg att ha till vårt bröllop..hjälp va tiden springer iväg..inte långt kvar nu.. =)

Av Suzana - 4 maj 2010 14:50

Idag har jag en lugn dag..inga möten eller annat bestämt..känns märkligt lugnt..har ju varit någonting varje dag hittills känns det som..hmm..också märkligt när man inte ens har vett att varva ner när man får chansen (trots att jag går på antibiotika just nu som verkar göra mig trött också)..har plockat och städat en massa idag..sorterat saker åt mormor..tagit till vara gamla knappar från gamla kläder som skulle kasseras..packat till erikshjälpen..sorterat tygbitar och spart alla godbitar..mm..

 

Har även packeterat ett par presenter jag skall skicka..detta till Suzzi med bloggen Suzzis vardag skall gå iväg idag..

 

  

 

..sen har jag ett till som jag måste få fram en adress till..

 

(Lite återbruk utav mindre roliga tapeter, packa presenter i..)

 

Nej sjutton..tror att jag skall gå ner och slappa lite på soffan och gosa med lillgossen..är nog behövligt med lite vila också trots att man har svårt för att vara sysslolös.. =) hihi..

 

 

 

 

Av Suzana - 4 maj 2010 08:19

Neje vill inte ha mer snö nu..vi har ju haft snöfritt nån månad nu och jag vet att detta kommer försvinna fort..men bara åsynen utav snö får mig att bli less nu..fick väl överdos i vintras kan jag tänka mig.. =) hehe..

 

Tur att nån i familjen uppskattar allt det vita i alla fall..minstingen ville ut så fort han vaknade i morse för att leka i snön..

 

  

Av Suzana - 2 maj 2010 15:13

Min vännina L smsa mig tidigare idag och påminnde om att det skulle hållas klädbytardagar idag i svenska naturskyddsföreningens regi..så sagt och gjort..det blev en promenad dit till lokalen som dom skulle hålla till i med söta L och min andra goa vännina L med barn.. =)

 

Hittade supercharmiga träskor till gossen för en 10:a..

 

 


Sen hittade jag en massa meter utav tubtrikåtyg..har inte hunnit mäta upp det ännu men det landar nog på minst 5 meter för ännu en 10:a, inte mycket till meterpris alltså..riktigt fynd.. 

 

 


Byxor till lillprinsen 20kr..

 

 


Efter att vi fyndat färdigt på detta ställe så tog vi en omväg förbi gårdagens loppis då jag tänkte att L kunde vara nyfiken och titta in nu när dom öppnat igen.. 

 

Jag hittade ett par somriga gardinner för en 10:a..


  


Och fick en påse med tapetbitar för en 10:a också (tjejen som har loppiset skall leta fler..jag frågade efter tapeter igår och då sa hon att hon hade många olika sorter på vinden och att hon skulle plocka ihop ett gäng bitar..så dessa hade hon plockat med igår men fler finns..spännande!! )  

 

 

Vinyltapet

Och tre mycket äldre skönheter.. 

      

Av Suzana - 2 maj 2010 12:46

Idag har vi ett soligt blåsigt väder här..men det hindrade inte mig, älsklingen och minibusen från att åka ut på en liten picknick..vi tog en sväng ut i skog där det ligger en fin tjärn.. Älsklingen och pojkarna brukar vara dit och fiska medans jag mest gillar naturen och skogen där runt..

Det är en riktig tät trollskog med mycket mjuk härlig mossa..idag silade solens strålar ner och lyste så vackert upp den gröna mossan och skogen såg riktigt trollsk ut.. =)

 

Blev fika, skogvandring och lek vid tjärnens vatten..

 

      

Av Suzana - 1 maj 2010 21:07

Mitt uppe i alla bröllopsplanerer och annat som sker i vardagen så har jag börjat drömma om ett större hus igen..vågar knappt önska att det skall bli sant men drömmen lever vidare och jag har siktet inställt på ett hus som ev kommer bli till salu inom en snar framtid..håll tummarna alla goa bloggvänner! =)

 

  

Bilden har naturligtvis inget att göra med det huset..rolig bild hittat inne på google.. =) hihi..

Av Suzana - 1 maj 2010 19:40

Idag upptäckte jag till min stora förtjusning att ett utav de sommarloppisar jag brukar besöka hade slagit upp portarna igen! Kanon! =)

 

Lyckades fynda en hel del fint.. Bla dessa söta 70-tals plastburkar..dom var ju inte i toppenskick men söt ändå..5kr för båda..

 

  


Dessa 50-tals (tror det är 50-tal i alla fall?) ljusstakar verkar ju ha kommit tillbaka på modet också..får se vilken färg dessa kommer att få..20kr för båda..

 

  

 

Och kolla in..två delar utav Stig Lindbergs servis berså..70kr för dom båda..nagget på gräddsnäckan fick jag titta lääänge efter..knappt synbart alltså..

 

  

 

Och så hittade jag dessa två söta pappers vepor, en påsk och en jul..hmm undrar om goa Gitte vill ha dessa av mig..tänkte direkt på henne när jag såg dom..men väntar tills hennes flytt är klar så hon inte får mer att packa.. ;) hihi..

 

    

 

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards