Alla inlägg under december 2009

Av Suzana - 15 december 2009 22:19

Idag hann jag skapa ännu ett hjärta, tror inte jag skall sy så många fler till marknaden nu..därimot så har jag några bokstavskuddar att sy så symaskinen får bo på köksbordet ett tag till.. =)

Skall skapa några fler julgranshängen och göra klar några skallror till också..sen vet jag inte om jag gör mer till marknaden..har ju som sagt en hel del kvar ifrån förra marknaden..

 

  

 

Efter att jag hade sytt klart hjärtat och jag och minstingen hade ätit lunch så skyndade vi oss ut i snön och lillkillen fick inviga sin sprillans nya spade.. Snacka om lycklig grabb, han sken som solen i Karlstad!

Vi lekte ända tills älsklingen kom hem ifrån jobbet och jag och syster skulle åka till Bollnäs.. =)

 

  

Av Suzana - 14 december 2009 21:32

Blev bara en snabbis i Bollnäs idag..hann i alla fall genom Lidl så vi fick hem lite julmat och blöjor.. Och dollar där jag hittade ett par julklappar och bra och ha saker som stekpåsar och julklappspapper..

 

Skall ner till Bollnäs med syster yster imorgon också så då får jag kolla det jag missade idag..sen djurskyddets möte kl.18 =)

 

Väl hemma hade jag tänkt hinna marknadspyssla lite mer men lusten ville inte riktigt infinna sig så det blev lussekattbak istället..mums! =)

 

Så nu har jag just njutit utav nybakade lussebullar och kall mjölk..kan det bli så mycket bättre? =)

 

    

Av Suzana - 14 december 2009 14:50

Idag har jag hunnit skapa ett par saker till (..än så länge..)..tänkte blogga lite snabbt om dom innan jag och älsklingen skall ta en tripp till Bollnäs.. =)

 

Blev riktigt nöjd med julstrumpan i all sin enkelhet..hjärtat kanske inte blev så juligt men blev hyfsat i alla fall..kul med alla dessa retro tyger.. =)

 

    

Av Suzana - 13 december 2009 20:18

Nu är det så att en reporter ifrån tidningen Sigtuna Bygden har velat interjuva mig ang Sigtuna julmarknad och bad då i samma veva efter att jag svarat på en del frågor mig om ett porträtt..hugaligen!!

Jag hatar för det första att vara med på kort och för det andra så är inte min älskling någon mästerfotograf..men här är resultatet..

Känsliga tittare varnas.. =) hihi..

 

  

Hmm älsklingen upptäcker att man kan inte hålla handen där blixten är..hehe.. =)

        

Vet inte om jag skall skratta eller gråta..men reporten får välja vilken bild hon vill..gulp..pinsamt..

Av Suzana - 13 december 2009 19:24

Idag har jag suttit en hel del vid symaskinen, har haft riktig skaparlust och då kunde jag ju lika gott skapa några nya saker till julmarknaden 20:e.. =)

Blev två stycken julstrumpor sydd utav retro gardintyger och dekorerad med den gröna bollfransen från goa Gitte..blev hyfsat nöjd men nog syns det att det är hemgjort..

Sen blev det två stycken hjärtan sytt utav förklädet jag fyndade på erikshjälpen för en tid sedan..dekorerad med god jul band..hmm funderar på att sy fast en knapp eller dylikt längts upp (var svårt att få det snyggt när jag sydde igen stopphålet och fäste hänget samtidigt, får testa en ny teknik nästa gång..)..vad tycker ni? =)

   

Framsidan på strumpa..

   

Baksida på samma strumpa.. 

    

Ett lite kitschigt juliga hjärta.. =)

Av Suzana - 12 december 2009 21:10

Ikväll har jag och mina goa systrar S och L varit julbords- och spel änkor..2 utav våra älsklingar har varit på julbord och den tredje har en spelning på annan ort(minns inte vilken..hmm..bra minne men hemskt kort tyvärr..) så jag och mina kära systrar med söner bestämde oss för en "glöggafton" som visseligen började med att vi åt familjepizza och avslutades med glögg och kakor och en massa bus därimellan..men nu kallar vi den för glöggafton i alla fall.. hihi..

Mysigt var det i alla fall och alla småkillar fick busa utav sig rejält.. =)

 

Nu ligger lillgossen och sussar sött och älsklingen kom hem tidigare än jag förväntat mig..så nu får det bli mys i tv-soffan med älsklingen.. =)

 

  

Syster L med kusse W

  

Och kusin vitamin T..

 

Ha en fortsatt trevlig helg alla goa bloggisar!

Av Suzana - 12 december 2009 21:03

Började dagen med en sväng till erikshjälpen idag och naturligtvis kunde jag inte låta bli att fynda lite i alla fall.. Nähä ovanligt va..? =) hihi..

Blev en fin ylletröja som riskerar att tvättas i 60grader och användas som tyg i fler handledsvärmare och dylikt om inte minstingen vill ha den på sig..ylle sticks ju en del och sånt accepteras inte alltid.. =/

Hittade även ett påse med små plåtformar som jag tänker skapa julgranshängen med..kan bli sött tror jag..formarna är inte mer än 4-5cm höga.. =)

Och sist men inte minst så blev det några små julgrans kulor som nu pryder sin plats på vår JÄTTE gran..hehe.. =)

 

    

  

Av Suzana - 11 december 2009 20:49

Ikväll har vi haft finfrämmande..min goa syster yster med familj kom hit på fika.. Alltid lika trevligt! =)

Småpojkarna lekte en del och vi vuxna snackade lite skit..sen blev det en hel del fika (köpefika denna gång men lika gott ändå..)..

Mums sa småkillarna och proppade i sig så dom nästan sprack.. =) hihi..

 

Sen när dom åkte hem så satte jag igång att baka tårtor på löpande band, min goa moster H fyller 50år imorgon och har beställt 3 st marängtårtor utav mig.. Hennes make J har just hämtat dom och nu hoppas jag moster blir nöjd också.. =)

 

Nu är det dax för fredagsmys med älsklingen nere i teve soffan!

 

  

    

  


Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards