Alla inlägg under september 2009

Av Suzana - 16 september 2009 10:00

Hihi..ja vad kommer dom inte på.. Brittiska BBC 2 håller som bäst på att spelar in ett tv-program där dom helt enkelt bygger ett fullstort hus i lego.. =)

Tokig ide eller är detta framtidens byggmaterial? =) skrattar..

 

  

  

  

 


Av Suzana - 16 september 2009 09:48

Hann göra klart lite pyssel igår också, bla. så gjorde jag dessa "bakstycken" att fästa mina hårspännen, broscher, mm, på..tyckte det blev riktigt sött! =) Eller vad tycker ni?

Postade ett gäng hem till min underbara vännina Kreativa mamman också..hon skall sälja i samma butik som mig och blir hon nöjd med dessa så får jag nog skapa många många då hon säkert har skapat en "miljon" olika härliga smycken vid det här laget.. =) hihi..

 

    

Av Suzana - 16 september 2009 09:43

Tusen tack snälla söta Viktoria med bloggen stjernfalls blogg för att denna supersöta lille kissekatt fick flytta hem till mig! Du är sååå otroligt duktig med virknålen gumman! =)

Hittade henne i postlådan igår och det var kärlek vid första ögonkastet! Har döpt henne till Kitty och nu hoppas jag att hon skall trivas här.. =)

 

  

Av Suzana - 16 september 2009 09:23

Igår hann jag bara inte med att blogga..har så fullt upp nu inför butiksstart, det vanliga här hemma och så var jag borta hela kvällen (kl.16-21.30) pg utav att jag hade styrelsemöte för djurskyddet i Bollnäs och innan det skulle älsklingens äldsta son hämtas kl.16.30 på skolan, mm..

Och då mitt möte började kl.18 så hann jag in på erikshjälpen också och gjorde ett par fynd, bla. sagoböcker till minstingen och nåt "settekasse", en liten duk som skall få bli skål och så världens sötaste lilla brosch blev min för en 10:a..är den inte söt?? =)

Sen blev det karlsson där jag köpte papptallrikar, plastskedar (bjöd ju styrelsen på tårta då dom var snäll och flyttade fram mötet en dag så det inte inföll på min födelsedag..hihi..) och några nya kattleksaker till gokissarna där.. =)

 

Javisst ja, jag måste ju nämna att djurskyddets kruka gick för 205kr på tradera, bra nog mycket bättre än 5kr som dom annars skulle ha sålt den för.. Styrelsen blev så nöjd med resultatet så i framtiden har jag fria händer att sälja vad jag vill som finns i djurskyddets ägo.. =) hihi.. Kul!

Tog hem en härligt färgglad vepa från 70-talet igår som jag skall fota och lägga ut, den är såååå himla fin!


    

Av Suzana - 14 september 2009 20:15

Något jag är barnsligt förtjust i är att spela spelet "ordfejden"..fråga bara min stackars älskling som suckar djupt när jag föreslår att vi skall spela just detta spel.. =) hehe..

Har spelat det med näst yngsta sonen idag och det är ju onekligen ett bra sätt att öva upp sin stavning på..alla sätt är ju bra förutom dom dåliga eller hur? =)


  

Av Suzana - 14 september 2009 19:54

Idag kom min söta goa syster Stina hit för att fira mig på min RIKTIGA födelsedag då hon inte hade möjlighet att komma på kalaset igår.. =)

Med sig så hade hon en bukett ringblommor från vår goa moster H då syster hade svängt förbi där innan hon kom till mig..så underbara sprakande höstfärger! Me love =)

Sen fick jag ett fint inslaget paket ifrån syster med ett ännu finare innehåll, ett  väggord "love" och hjärta i skiraste gips..åhh jag bara älskar dom nästan lika mycket som jag älskar min kära syster!  =)

Lite fy skäms på syster dock..då vi så stort har lovat varandra att vi skulle sluta med födelsedagspresenter i år.. =) hihi..

 

Men jag kan avslöja att jag antagligen inte heller kommer kunna hålla mig, är ju bara SÅ HIMLA KUL att köpa och ge bort presenter! =)

 

    

Av Suzana - 14 september 2009 11:14

Hmm hittar ingen vettig info..ähh va sjutton då planterar jag väl den bara rakt upp och ner ändå då och ser vad som händer.. =)

Min kära syster Linda ringde mig igår och frågade om jag var intresserad utav deras stora gamla dillpion som dom skulle slänga och jag tackade naturligtvis ja..fick även med mig ett gäng blandade lökar som hon inte visste vad det var och några plantor med blåsippor (..min gissning när jag tittar på bladen..)..

Jaja men hur som helst har jag letat efter några bra skötselråd vad det gäller pionen och främst om man skulle tänka på något särskilt innan man planterar en gammal planta..men nej jag hittade iget vettigt så jag planterade den bara rakt av..grävde ett stort hål..blandade leran med jord och lite sand för att rötterna skall kunna ta sig lättare (inbillar jag mig i alla fall..), tippade i en stor vattenkanna med vatten, satte ner plantan och fyllde på med mer ler/jord/sand blandning runtom..och sist men inte minst vatten vatten och åter vatten..

Så nu är det bara vänta och se om den tar sig.. =)

Nu skall jag bara plantera sipporna i vilddelen utav min trädgård och lökarna där dom får plats under dagen..men först måste jag natta en trött liten kille som bara är på gnällhumör nu.. =)

 

Med lite tur så skall väl min pion se ut något i den här stilen om ett år eller två, vet inte om den blir rosa eller röd..men det är ju kul med lite överraskningar också! =) hihi..

 

  

Av Suzana - 14 september 2009 09:17

Mmm mums med kantareller, finrensade kantarellerna jag fick utav min mor och plastfar igår och kunde inte låta bli att smörsteka några och njuta direkt.. =)

Idag skall jag göra någon "skavgryta" och blanda i kantareller..resten har hamnat i frysen för att förgylla min vardag i vinter..tänk att något som är gratis kan vara sååå himla gott! =)

 

    

Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards