Alla inlägg under augusti 2009

Av Suzana - 5 augusti 2009 09:15

Igår var det ännu en tröttdag som jag inte orkade göra såå mycket vettigt..vi började med att riva ur gamla läkande toalettstolen inne på lilla toaletten..då visade det sig att avloppsröret är för högt för den nya stolen och då röret är i gjutjärn så vet jag inte hur lätt det är att kapa så jag måste ringa och rådfråga en rörmockare idag..suck..blir nog en dyr affär om dom måste hit..suck.. =/


Jag klippte håret på min morfar då min mor som brukar klippa honom är på semester och tydligen blev resultatet så pass bra så nu har han bestämt att jag skall klippa honom i framtiden också.. =) hihi..


Skrev ihop ett gäng vykort från halva släkten och röstade i hemmets journals tävling..där man röstar fram sveriges bästa katthem som  vinner 10 000kr till kattmat =) Kanon!


Sen blev det inte mycket mer än det vanliga..plocka o dona här hemma, handla, mm..


Här kommer ett foto på min älskade vackra Mira som jag tog hem från katthemmet för många år sedan, hon är idag ca 9år och jag kan inte tänka mig en liv utan henne..

Hon är verkligen mammas tös och hon tröstar mig när jag är ledsen, håller ett vakande öga på mig och lillprinsen, mm..

Hon är helt klart den goaste kissekatt man kan ha! =)




Av Suzana - 3 augusti 2009 21:17

Idag har vi varit iväg och firat Lina (hon är tillsammans med pojkarnas kusin Andreas..) som fyller 29år imorgon men hade då kalaset idag istället..

Dom bor på en stor gård mitt ute på "landet" med stora åkrar omkring en stor tomt, sååå himla mysigt! =)

Pojkarna lekte och busade massor, minstingen lekte med Lina och Andreas lillkille Hugo.. =)

Jag köpte en grön fin skål och grillvante och grytlapps set och hon verkade bli nöjd! =) 


Av Suzana - 3 augusti 2009 21:13

Idag har jag äntligen fått iväg paketet till Stina sagoliktpysslar som tack för underbart söta Elvira..

Hoppas verkligen att hon och dottra skall bli nöjd! =)


Av Suzana - 3 augusti 2009 09:33

Under en liten morgonpromenad i trädgården så fastnade mina ögon på denna mosaikkruka som jag gjorde för ex antal år sedan..hmm det var ju superskoj och jag gjorde en massa i denna teknik när jag var igång en period..kanske man skulle testa och leka lite igen =) hihi..


Av Suzana - 2 augusti 2009 21:58

Något jag missade tidigare var att i min swapp med Lotten så fanns det en liten bonus insmugglad av denna underbara tapet!

Är den inte bara fööör underbar?! =)


Av Suzana - 2 augusti 2009 15:44

Idag har jag, älsklingen och lillplutten tagit en tripp till grannbyn Alfta där en underbart kreativ kvinna vid namn Ulrika huserar och tillsammans med sin mor har startat ett ateelje cafe i ett litet torp vid järnvägen mitt i centrala byn..

Väl värt ett besök om du har vägarna förbi.. =)


Funderar på att starta ett sammarbete med henne i framtiden, om hon nu tycker sakerna jag gör platsar i hennes framtida butik..håll tummarna! =) Skall maila över lite foton till henne senare idag, så vi se vad hon tycker..


Har fotat lite extra hos henne idag då min bloggande vännina kreativa mamman i Märsta hade ett önskemål om det, hoppas att det var dessa bilder du ville se Eva..annars så får jag fota mer vid nästa besök =) hihi..



Av Suzana - 1 augusti 2009 21:38

Idag fyller min äldsta son hela 19år, oj oj vad tiden bara rusar iväg..jag är alltså nästan dubbelt så gammal som han nu..huga ingen trevlig tanke..men men nu skall vi vara glada och positiva på gossens stora dag så än en gång..

Grattis på födelsedagen killen!! =)


Älskar dig massor!!! <3


Av Suzana - 1 augusti 2009 21:31

Idag har vi haft kusin Tedde på besök då min kära syster Stina med make skulle ta en sväng på auktion.. Och då tyckte Tedde att det var mycket mer skoj att leka med kusin vitamin =)

Här tar dom en liten fika för att ladda energi inför mer bus i sandlådan =)


Pssst!

Vad inte Tedde vet om är att syster har ropat in en massa duplo lego till honom, det kommer nog bli en uppskattad överraskning =)


Presentation

Omröstning

Kanske man skulle dra igång ett litet projekt här inne på bloggen..hm..tänkte lite som typ "-Veckans återbruksprojek" eller "-Veckans loppisfynd" eller så.. Vad skulle NI tycka att det skulle vara mest intressant att läsa om? Har ni något tips så kommente
 Återbruksprojekt/pyssel
 veckans loppisfynd/fynd
 Testa nytt recept
 Något ni kanske inte visste om mig..
 Spartips
 Annat

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards